Bli medlem

Norske Kvinners Sanitetsforening har på landsbasis 41.000 medlemmer fordelt på 650 lokalforeninger. I Kristiansand er vi ca. 520 medlemmer som støtter arbeidet for kvinner, eldre, trygge lokalsamfunn og barn og unge.

Som medlem kan du enten være økonomisk støttespiller til vårt arbeid, eller du kan være et aktivt medlem og engasjere deg i våre frivillige aktiviteter. Hos oss er er alle velkommen som medlemmer!

Medlemskapet gjelder fra innmeldingsdato og ut året. Vi har fire typer medlemskap: 

Hovedmedlem

Som hovedmedlem bestemmer du selv hva og hvor mye du har lyst til å gjøre. Vi har mange meningsfulle oppgaver du kan ta del i, samtidig som du blir en del av et hyggelig og sosialt fellesskap. Medlemskapet koster kr. 500 per år. For deg under 30 år koster det kr. 250 per år.

Støttemedlem

Som støttemedlem er du en viktig bidragsyter i lokalmiljøet. Medlemskapet gjør det mulig for oss å nå ut til de som trenger oss samtidig som du spiller en viktig rolle når vi er ute og kjemper for våre hjertesaker. Medlemskapet koster kr. 400 per år.

Husstandsmedlem

Alle som bor i samme hjem som et hovedmedlem, er velkommen som husstandsmedlem for kun 100 kroner per år. Da gir du din støtte til alle de gode sakene vi jobber for i nærmiljøet. Som Norges største kvinneorganisasjon trenger vi en solid «heiagjeng».

Bedriftsmedlem

Som bedriftsmedlem er firmaet ditt med på å støtte Norges største kvinneorganisasjon. Medlemskapet koster kr. 1.500 per år.

For å bli medlem trenger du bare å fylle inn telefonnummeret ditt i skjemaet nedenfor - så er du i gang!

 

 

BLI  MEDLEM