Coronaviruset påvirker Kristiansand Sanitetsforening

Viruset påvirker også Sanitetsforeningens aktiviteter. Fotpleien er stengt inntil påbudet blir opphevet. Alle gruppemøter er innstilt og Kløvertun Aktivitet er stengt inntil forbudet blir opphevet. Det er bemanning på Kløvertun som tar seg av kontakten med beboerne og kan bistå med handling. Kløvertun Rehabilitering er nå Coronasykehus og er stengt med låst dør inntil våre lokaler så vi vil ikke merke noe til det. Nå er det bare å håpe at alle tiltakene som blir gjort vil begrense omfanget og at vi snart er tilbake til normalen. Om det er noe du lurer på kontakt Lisbeth tlf: 913 82980 Pass på hverandre:)

Pass på hverandre:)